Tarjoamme iltaisin kauden parhaista raaka-aineista valmistettua ruokaa.
Käytämme sesongin tarjoamia raaka-aineita ja päivitämme ruokalistaa niiden mukaan.
Suuremmille ryhmille tarjoamme joko 3:n tai 5:n ruokalajin menukokonaisuuksia. Näistä voi olla yhteydessä suoraan ravintolaan, puhelimitse (0505140899) tai sähköpostilla (info@trattoriaotto.fi).

 

Keittiö avoinna: 
maanantai- torstai 16.00-21.00
perjantai 16.00-22.00
lauantai 12.00-22.00

 

ANTIPASTO (Alkuruuat)

Antipastolajitelma (VL,G) 10,90€/17,90€
Antipasto assortment
Yrteillä maustettu arancini ja hernepyreetä (L,G) 6,70€
Herb arancini with pea purée (L,G)
Salvialla maustettua possumakkaraa ja hillottua fenkolia (L,G) 8,90€
Pork and sage sausage with pickled fennel (L,G)
Rapumoussella täytettyjä ravioleja ja kermaista paprikakastiketta (L) 8,50€
Crayfish mousse ravioli with creamy bell pepper sauce (L)

 

 

 


 

 

PRIMI (Väliruoat)

Hernerisottoa, paistettuja tiikeriravun pyrstöjä, hillottua fenkolia ja gremolataa (L,G)  10,90€/15,90€
Pea risotto with tiger prawns, pickled fennels and gremolata (L,G)
Pasta carbonara ja uppomuna (L)  10,90€/15,90€
Pasta carbonara with poached egg (L)
Maalaiskananpoikaa, Oton tuorepastaa, kermaista paprikakastiketta, kirsikkatomaatteja ja pinjansiemeniä (L)  10,90€/15,90€
Rustic chicken with Otto’s freshly made pasta,creamy bell pepper sauce, cherry tomatoes and pine nuts (L)

 

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

SECONDI (Pääruoat)

 

Ankanrintaa roseena, marsalakastiketta, balsamicossa marinoituja pikkusipuleita, parsakaalia ja porkkanaa sekä kukkakaalipyreetä (L,G) 24,90€
Rosé duck breast with marsala sauce, onions marinated in balsamico, broccoli, carrots and cauliflower purèe (L,G)

 

Naudan Petite tenderiä, marsalakastiketta, vihreää parsaa, pikkusipuleita sekä ruskistetulla voilla ja valkosipulilla maustettua perunapyreetä (L,G) 25,90€
Beef petite tender with marsala sauce, green asparagus, little onions and potato purée seasoned with browned butter and garlic (L,G)

 

Paistettua kuhaa, paahdettua parsaa, pinaattia, kukkakaalipyreetä, porkkanaa ja kokonaisena grillattua hopeasipulia sekä gremolataa (L,G) 26,90€
Fried pike perch with roasted asparagus, spinach, cauliflower purée, carrots, grilled silver onions and gremolata (L,G)

 

Friteerattua porsaan kylkeä, salvialla maustettua possumakkaraa, paistettua sidesalaattia, balsamicossa marinoituja pikkusipuleita, puolikuivattua tomaattia ja tryffelimajoneesia (L,G) 23,90€
Deep fried pork belly with pork and sage sausage, roasted romaine lettuce, onions marinated in balsamic vinegar, half-dried tomatoes and truffle mayonnaise (L,G) 

 

Latva-artisokkaa, mozzarellaa, puolikuivattuja kirsikkatomaatteja, paahdettua parsaa, porkkanaa sekä hernepyreetä (L,G) 21,90€
Artichokes with mozzarella cheese, half-dried cherry tomatoes, roasted asparagus, carrots and pea purée (L,G)

 

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

 

DOLCE (Jälkiruoat)

Vaniljajäätelöä, suklaa brownie, paahdettua valkosuklaata ja appelsiinigranitea (L, G) 6,90€
Chocolate brownie with vanilla ice cream, roasted white chocolate and orange granita (L, G)
Pannacotta, lemoncurdia, basilikalla maustettua mansikkaa ja italialaista marenkia (L,G) 6,90€
Panna Cotta with lemon curd, basil strawberries and Italian meringue (L,G)
Jäätelöannos vaihtuvista italialaisista jäätelöistä  (VL,G) 5,00€
Ice cream dish from various Italian artisanal ice creams (VL,G)      

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

FORMAGGIO (Juustot)

Kahdella juustolla (VL,G) 6,00€
Two types of cheese
Kolmella juustolla (VL,G) 7,00€
Three types of cheese

 

Meiltä saa ruokaa myös kaikki erikoisruokavaliot huomioiden, ota rohkeasti yhteyttä tai kysy paikanpäällä.

Pyrimme valmistamaan jokaiselle herkullista ruokaa, allergiat huomioiden!

Valmiita vegaani annoksia listalta ei tällä hetkellä löydy, teemme mielellämme annokset vegaanisesti pyydettäessä.