Tarjoamme iltaisin kauden parhaista raaka-aineista valmistettua ruokaa.
Käytämme sesongin tarjoamia raaka-aineita ja päivitämme ruokalistaa niiden mukaan.
Suuremmille ryhmille tarjoamme joko 3:n tai 5:n ruokalajin menu kokonaisuuksia. Näistä voi olla yhteydessä suoraan ravintolaan, puhelimitse (0505140899) tai sähköpostilla (info@trattoriaotto.fi).

 

Keittiö avoinna: 
Maanantai- torstai 16.00-21.00
Perjantai 16.00-22.00
Lauantai 14.00-22.00
Sunnuntai 14.00-20.00

 

ANTIPASTO (Alkuruuat)

Antipastolajitelma (VL,G)
11,90€/18,90€
Antipasto assortment

 

Härkäcarpaccio, hopeasipulia, Tryffeliaiolia ja friteerattua maa-artisokkaa (L,G)
8,90€
Beef carpaccio with silver onions, truffle aioli and deep fried Jerusalem artichoke

 

Tattipiiras, tryffeliaiolia, ja rapeaa lehtikaalia (L)
 8,40€
Bolete quiche with truffle aioli and crispy kale

 

 

Paahdettua kampasimpukkaa, pikkelöityä fenkolia, kirjolohen mätiä ja voivaahtoa (L,G)
9,00€
Roasted scallops with pickled fennels, salmon roe and butter foam

 


 

 

PRIMI (Väliruoat)

Tattirisottoa, yrttiöljyä ja rapeaa lehtikaalia (L,G)
10,90€/16,90€
Bolete risotto with herb oil and crispy kale

 

Pasta alla norma (L)
10,90€/16,90€
Pasta alla norma

 

Pancettaa, tuorepastaa ja gorgonzolaa (L)    
10,90€/16,90€
Fresh house pasta with panchetta and gorgonzola cheese

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

SECONDI (Pääruoat)

 

Prässättyä porsaan potkaa, karamellisoitua omenaa, ruskistetulla voilla maustettua  perunapyreetä, hiillostettua kyssäkaalia, punakaalia ja punaviinikastiketta (L,G)
27, 90€
Pressed pork shank with caramelised apple, brwned butter potato pureé, charred kohlrabi, red cabbage and red wine sauce (L,G)

 

Ankanrintaa roseena, maa-artisokkapyree gorgonzolaperunaa,  paahdettua punajuurta ja punaviinikastiketta (L,G)
29, 90€
Rosé duck breast with Jerusalem artichoke pureé, gorgonzola potatoes, roasted beetroot and red wine sauce

 

Paistettua kampasimpukkaa, kotimaista siikaa, kasviksia tomaattikastikkeessa (L,G) 
29,90€
Fried scallops with Finnish whitefish and vegetables in tomato sauce
Poron paistia, grogonzolaperunaa, paahdettua punajuurta, karpaloita ja punaviinikastiketta (L,G)  
36, 90€
Reindeer with gorgonzola potatoes, roasted beetroot, cranberries and red wine sauce (L,G)

 

Parmesaanilla ja yrteillä gratinoitua kurpitsaa, caponataa ja pinaattignoccheja (L)
25,90€
Pumpkin au gratin with parmesan and herbs, caponata and spinach gnocchi

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

 

DOLCE (Jälkiruoat)

Persikkapiiras, vaniljajäätelöä ja suolakaramellia    (L,G)  
7,90€
Peach pie with vanilla ice cream and salted caramel

 

Mustikalla maustettua tiramisua ja paahdettua valkosuklaata (L) 
6,90€
Blueberry tiramisu with white chocolate

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

FORMAGGIO (Juustot)

Kahdella juustolla (VL,G)
6,00€
Two types of cheese

 

Kolmella juustolla (VL,G)
7,00€
Three types of cheese

 


Pyrimme valmistamaan jokaiselle herkullista ruokaa, allergiat huomioiden!

Valmiita vegaani annoksia listalta ei tällä hetkellä löydy, teemme mielellämme annokset vegaanisesti pyydettäessä.