Tarjoamme iltaisin kauden parhaista raaka-aineista valmistettua ruokaa.
Käytämme sesongin tarjoamia raaka-aineita ja päivitämme ruokalistaa niiden mukaan.
Suuremmille ryhmille tarjoamme joko 3:n tai 5:n ruokalajin menu kokonaisuuksia. Näistä voi olla yhteydessä suoraan ravintolaan, puhelimitse (0505140899) tai sähköpostilla (info@trattoriaotto.fi).

 

Keittiö avoinna: 
Tiistai- torstai 16.00-21.00
Perjantai 16.00-22.00
Lauantai 12.00-22.00

 

ANTIPASTO (Alkuruuat)

Antipastolajitelma (VL,G) 10,90€/17,90€
Antipasto assortment
Paistettua kampasimpukkaa, voissa haudutettua fenkolia ja tilliöljyä (L,G) 8,90€
Fried scallops with butter poached fennel and dill oil  (L,G)
Paahdettu, chilillä maustettu munakoisokeitto ja mascarponemoussea (L,G) 6,40€
Roasted eggplant soup with chili and mascarpone mousse (L,G)

 


 

 

PRIMI (Väliruoat)

Pasta all´amatriciana (L)  10,90€/15,90€
Pasta all´amatriciana (L)
Oton tuorepastaa, kotimaista kananpoikaa, kermaista basilikalla maustettua tomaattikastiketta ja mozzarellaa (L)  10,90€/15,90€
Otto’s fresh pasta with chicken, creamy basil tomato sauce and mozzarella (L)
Mustajuuririsottoa ja pikkelöityjä sieniä (L,G)  10,90€/15,90€
Blackroot risotto with pickled mushrooms (L,G)

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

SECONDI (Pääruoat)

 

Fasaanin rintaa, sherry-salviavoikastiketta, mustajuuripyreetä, juuripersiljaa ja porkkanaa (L,G) 25,90€
Pheasant breast with sage & sherry sauce, blackroot pureé, root parsley and carrots (L,G)

 

 

Luomunautaa Kesälahdelta päivän tapaan, paahdettua valkosipulikastiketta, mustajuuripyreetä sekä pancettaa, juuripersiljaa ja perunaa (L,G) 25,90€
Organic local beef of the day served with roasted garlic sauce, blackroot pureé, pancetta, root parsley and potatoes (L,G)

 

Lohiconfit, voissa haudutettua fenkolia, chilillä maustettua rapukastiketta sekä paahdettua kurpitsaa ja porkkanaa (L,G) 22,90€
Salmon confit with butter poached fennel, chili crab sauce, roasted pumpkin and carrots (L,G)

 

Sieniragu vaihtuvilla sienillä, parmesanpolentaa ja pistaasipähkinää (L,G) 20,90€
Mushroom ragu with seasonal mushrooms, parmesan polenta and pistachios (L,G)

 

Ylikypsäksi haudutettua porsaan poskea, pikkelöityä punajuurta, paahdettua myskikurpitsaa, grillattua ruusukaalia ja sherry-salviavoikastiketta (L,G) 21,90€
Tender pork jowl with pickled beetroot, roasted butternut squash, grilled brussel sprouts and sherry & sage butter sauce  (L,G)

 

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

 

DOLCE (Jälkiruoat)

Zabaglionea, ladyfinger keksiä ja karviaista (L) 6,90€
Zabaglione with ladyfinger biscuit and gooseberry (L)
Pekaanipähkinäkakkua, lämmintä karamellisoitua omenaa sekä sitruuna-mascarponemoussea (L)  6,90€
Pecan nut cake with warm caramelised apple and lemon & mascarpone mousse (L)

 

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

 

FORMAGGIO (Juustot)

Kahdella juustolla (VL,G) 6,00€
Two types of cheese
Kolmella juustolla (VL,G) 7,00€
Three types of cheese

 


Pyrimme valmistamaan jokaiselle herkullista ruokaa, allergiat huomioiden!

Valmiita vegaani annoksia listalta ei tällä hetkellä löydy, teemme mielellämme annokset vegaanisesti pyydettäessä.