Menu
Tarjoamme iltaisin kauden parhaista raaka-aineista valmistettua ruokaa.
Käytämme sesongin tarjoamia raaka-aineita ja päivitämme ruokalistaa niiden mukaan.
Suuremmille ryhmille tarjoamme joko 3:n tai 5:n ruokalajin menu kokonaisuuksia. Näistä voi olla yhteydessä suoraan ravintolaan, puhelimitse (0505140899) tai sähköpostilla (info@trattoriaotto.fi).
Keittiö avoinna:
Tiistai – Torstai 14.00-21.00
Perjantai – Lauantai 14.00-22.00
KLASSIKOT
Pasta Linguine 16,90€
Oton tuorepastaa, sinisimpukoita sekä tiikeriravunpyrstöjä tomaattisessa valkoviinikastikkeessa ja lehtipersiljaa
Cacio e pepe ja parmankinkkua 16,90€
Oton tuorepastaa, pecorino romano juustoa, mustapippuria
Pasta bolognese 16,90€
Bolognese kastike kotimaisesta naudan jauhelihasta ja Oton tuorepastaa
Osso Bucco Alla Milanese 22,90
Sahramirisottoa, rapeaa parmankinkkua ja gremolataa
Pasta, Pesto, Pollo 16,90€
Tuorepastaa, pestolla gratinoitua kotimaista kanaa sekä paahdettua kirsikkatomaattia
Risotto, limone, formaggio 16,90€
Sitruunarisottoa, paahdettua kirsikkatomaattia ja friteerattua halloumia
ANTIPASTO (Alkuruuat)
Antipastolajitelma (VL,G)
11,90€/18,90€
Antipasto assortment
Oton Salciccia-makkaraa, waldorfin salaattia ja kirsikkatomaattia (L,G)
8,90€
Otto’s Salciccia sausages with waldorf salad and cherry tomatoes (L,G)
Lohicarpaccio, sitruuna-aioilia, pangrattatoa, rucolan versoa ja kapriksia (L)
9,50€
Salmon carpaccio with lemon aioli, pangrattato, arugula sprouts and capers (L)
PRIMI (Väliruoat)
Pasta puttanesca (L)
10,90€/16,90€
Pasta Puttanesca
Pasta all amatriciana (L)
10,90€/16,90€
Pasta all amatriciana (L)
Paistettua kampasimpukkaa, pangrattatoa sekä hernerisottoa (L)
10,90€/16,90€
Fried scallops with pangrattato and pea risotto (L)
—————————————————————————————————————————————————————————————————-
SECONDI (Pääruoat)
Paistettua ahventa ja ravunpyrstöjä sekä paahdettuja kasviksia tomaattiliemessä ja sitruuna-aioilia (L,G)
29, 90€
Pan fried perch and crayfish with roasted vegetables in tomato broth and lemon aioli (L,G)
Valkosipulivoissa paistettua Naudan Petit Tenderiä, punaviinikastiketta, kirsikkatomaattisalsaa, haricot-papuja sekä friteerattua perunaa (L,G)
30, 90€
Beef petit tender with garlic butter served with red wine sauce, cherry tomato salsa,
haricot beans and deep fried potatoes (L,G)
Friteerattuja kroketteja bulgurista, paahdettua parsaa, fenkolia, ja porkkanaa kahdella tapaa (L)
25,90€
Deep fried bulgur croquets served with roasted asparagus, fennels and carrot two ways (L)
Kaninkoipea confit, punaviinikastiketta, waldorfinsalaattia ja paahdettuja kasviksia (L,G)
27, 90€
Leg of rabbit confit served with red wine sauce, waldorf salad and roasted vegetables (L,G)
—————————————————————————————————————————————————————————————————-
DOLCE (Jälkiruoat)
Mansikkatiramisua ja pistaasipralinea (L)
7,90€
Strawberry tiramisu with pistachio praline (L)
Kookosgranitaa, vanilja semifreddo ja haudutettua raparperia (L,G)
8,90€
Coconut granita with vanilla semifreddo and poached rhubarb (L,G)
Valikoima Italialaisia jäätelöitä sekä mansikkaa (L,G)
6,90€
Assortment of Italian ice creams with strawberries
—————————————————————————————————————————————————————————————————-
FORMAGGIO (Juustot)
Kahdella juustolla (VL,G)
6,00€
Two types of cheese
Kolmella juustolla (VL,G)
7,00€
Three types of cheese